Vés al contingut

TARTA DE TOMÀTICS “CHERRY” AMB MOSTASSA

by a 31/01/2013

Ràpida i senzilla, té el caràcter especial que li dona la mostassa i resulta una solució pràctica per a un berenar o sopar informal.

INGREDIENTS:

– 1 base de tarta de pasta de full o pasta brisa

– tomàtics cherry (els necessaris per cobrir tota la tarta)

– mostassa de Dijon ( 3 o 4 cullerades soperes)

– 150-200 gr formatge parmesà o d’altre que us agradi més

-sal, sucre, oli i orenga per amanir

ELABORACIÓ:

-Encendre el forn a 200ºC

-Folrar amb la massa un motlle desmuntable

– Untar el fons amb la mostassa i després repartir al damunt el formatge

-Cobrir-ho tot amb els tomàtics cherry tallats pel mig.

-Amanir amb una quantitat generosa de sucre per treure acidesa al tomàtic i després posar-hi la sal, l’oli i l’orenga al vostre gust.

-Coure al forn uns 20 minuts i servir tebi o fred.

Bon Profit!!!

One Comment
  1. Tiene una pinta estupenda.

Deixa un comentari