TARTA DE TOMÀTICS “CHERRY” AMB MOSTASSA
Ràpida i senzilla, té el caràcter especial que li dona la mostassa i resulta una solució pràctica per a un berenar o sopar informal.
INGREDIENTS:
– 1 base de tarta de pasta de full o pasta brisa
– tomàtics cherry (els necessaris per cobrir tota la tarta)
– mostassa de Dijon ( 3 o 4 cullerades soperes)
– 150-200 gr formatge parmesà o d’altre que us agradi més
-sal, sucre, oli i orenga per amanir
ELABORACIÓ:
-Encendre el forn a 200ºC
-Folrar amb la massa un motlle desmuntable
– Untar el fons amb la mostassa i després repartir al damunt el formatge
-Cobrir-ho tot amb els tomàtics cherry tallats pel mig.
-Amanir amb una quantitat generosa de sucre per treure acidesa al tomàtic i després posar-hi la sal, l’oli i l’orenga al vostre gust.
-Coure al forn uns 20 minuts i servir tebi o fred.
Bon Profit!!!
Tiene una pinta estupenda.