Skip to content

CANELONS D’ESPINACS I CEBA CARAMELITZADA

by a 09/10/2011

INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES

-1 Kg d’espinacs.

-4 cebes grosses.

-6 cullerades de mel.

-4 cullerades de vinagre de poma.

-4 fulls de pasta filo.

-Oli de girasol.

-Sal.

-2 cullerades de pinyons.

PREPARACIÓ

-Es saltegen els espinacs, es salen i es reserven.

-Es tallen les cebes en juliana, es salen i es confiten en una paella. Quan estiguin ja transparents, se`ls hi afegeix la mel i es deixa que es mescli tot bé, s’aclareix amb el vinagre, es deixa reduir i s’hi mesclen els espinacs i els pinyons.

-Es posa la farsa en un colador i s’escorreix bé. Si cal, apretar entre dos plats per treure tot el líquid.  (Aquest líquid sobrant, el podrem aprofitar per la salsa agredolça verda, substituint a l’aigua)

-Un cop la farsa estigui escorreguda , podrem començar a farcir els canelons o caneló.  Segons convengui farem en farem un de gros per servir trossejat o canelons petits, la pasta filo dóna molt de joc. Aquesta vegada ens hem decidit per un de gran.

-Col.loquem els 4 fulls de pasta filo un damunt de l’altre i els pintem generosament amb l’oli de girasol, que ens ajudara envoltar la pasta sense que es trenqui i a segellar el caneló.  Farcim amb la mescla anterior, envoltem i segellem els extrems.

-Enfornem el caneló durant 15 minuts a 200ºC.

-Per emplatar-lo al tallem a trossos i l’acompamyem amb la SALSA AGREDOLÇA VERDA

From → Entrants

One Comment
  1. hola ! BOENO QUINA GANA !! M’encanta la recepta la teng que fer mmmm la seba caramelitzada es un manjar , ñam ñam
    salut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: