Vés al contingut

POLLASTRE AMB PRUNES I CIURONS

by a 14/09/2011

INGREDIENTS PER A SIS PERSONES:

-12 cuixetes de pollastre.

-3 cebes grosses

-400 gr tomàtics de pera

-1 pebre verd gros

-300 gr prunes

-100 gr panses

-200 gr orellons

-1 got de brandi

-200 gr ciurons cuits.

-oli sal i pebre.

PREPARACIÓ:

-Es salpebren les cuixes de pollastre.

-Les cebes, tallades en juliana.

-El pebrot, pelat i tallat petit

-Els tomàtics pelats i tallats a quarts.

-Les panses, prunes i orellons en remull en aigua freda.

-Els ciurons cuits posat al vapor per que s’inflin.

-En una cassola de fang, es sofregeix el pollastre a bon foc fins que estigui daurat. En arribar a aquest punt se li afegeix la ceba.

-Quan la ceba comença a estovar-se, s’hi posa el got de brandi i és deixar evaporar.

-Afegir a continuació el pebrot i els tomàtics.

-Deixar-ho coure tot junt durant uns vint minuts baixant el foc a meitat de la cocció

-Passat aquest temps, s’escorren els fruits secs i s’afegeixen a la cassola.

-Quinze minuts després, quan les prunes i orellons estiguin cuits, afegir els ciurons.

-Deu minuts méss i el pollastre és a punt de servir.

Bon profit!!

From → Plats principals

Feu un comentari

Deixa un comentari