POLLASTRE AMB PRUNES I CIURONS
INGREDIENTS PER A SIS PERSONES:
-12 cuixetes de pollastre.
-3 cebes grosses
-400 gr tomàtics de pera
-1 pebre verd gros
-300 gr prunes
-100 gr panses
-200 gr orellons
-1 got de brandi
-200 gr ciurons cuits.
-oli sal i pebre.
PREPARACIÓ:
-Es salpebren les cuixes de pollastre.
-Les cebes, tallades en juliana.
-El pebrot, pelat i tallat petit
-Els tomàtics pelats i tallats a quarts.
-Les panses, prunes i orellons en remull en aigua freda.
-Els ciurons cuits posat al vapor per que s’inflin.
-En una cassola de fang, es sofregeix el pollastre a bon foc fins que estigui daurat. En arribar a aquest punt se li afegeix la ceba.
-Quan la ceba comença a estovar-se, s’hi posa el got de brandi i és deixar evaporar.
-Afegir a continuació el pebrot i els tomàtics.
-Deixar-ho coure tot junt durant uns vint minuts baixant el foc a meitat de la cocció
-Passat aquest temps, s’escorren els fruits secs i s’afegeixen a la cassola.
-Quinze minuts després, quan les prunes i orellons estiguin cuits, afegir els ciurons.
-Deu minuts méss i el pollastre és a punt de servir.
Bon profit!!